مصاحبه با جناب آقای دکتر یوسف حجت (فایل ویدیوئی)

ارسال شده توسط M.Sharifi در تاریخ چهارشنبه, 1401/02/07 - 17:32
دکتر یوسف حجت
بدنه مقاله

جناب آقای دکتر یوسف حجت، یکی از اساتید آزمایشگاه فناوری های الکتروفیزیکی دانشگاه تربیت مدرس تهران، در مصاحبه ای کوتاه در مورد رشته مهندسی مکانیک، گرایش ساخت و تولید و فعالیت های آزمایشگاه نکاتی را بیان می‌فرمایند.

بسم الله الرحمن الرحیم

عرض سلام و ادب دارم خدمت همه عزیزانی که این ویدیو چند دقیقه ای را ملاحظه میکنند.

من یوسف حجت هستم و از حدود 32 سال پیش بعنوان عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس دانشکده مهندسی مکانیک و گرایش ساخت و تولید شاغل به کار هستم و قصد دارم در چند دقیقه ای که در خدمت شما هستم، آزمایشگاه فرایند های الکتروفیزیکی را خدمت شما معرفی بکنم. اول باید راجع به رشته مهندسی مکانیک گرایش ساخت و تولیدی توضیحی بدهم. گرایش ساخت و تولید از گرایش هایی هست که بسیار جدید هست و کارشناسی ارشد آن از حدود 20 سال پیش با کمک برخی اساتید از دانشگاه تربیت مدرس و دانشگاه صنعتی امیرکبیر، ما این گرایش ساخت و تولید مقطع کارشناسی ارشد را برنامه ریزی کردیم (راه اندازی کردیم) و خوشبختانه در حدود سه دهه‌ای که ارشد ساخت و تولید فعال هست، نتایج بسیار خوبی را گرفته ایم. در بین گرایش هایی که در دانشکده مکانیک (رشته مهندسی مکانیک) وجود دارد، گرایش ساخت و تولید گرایشی است که بیش از همه گرایش های دیگر با ساخت، تولید و کار عملی-تجربی درگیر است و این یعنی کسی که میخواهد در آینده در زمینه ساخت و تولید کار کند، حتما باید در دوران تحصیل خودش تجربه ای برای ساخت و تولید یک وسیله، حتی در سطح آزمایشگاهی داشته باشد. تولید شامل طراحی، ساخت و تست می‌شود و علاوه بر فعالیت های فنی، بعضی از فعالیت های اجتماعی هم در این زمینه میگنجد. مثلا کسی که درگیر ساخت یک ستاپ آزمایشگاه می‌شود، باید قطعات الکترونیکی، مواد اولیه، وسایل اندازه گیری و ... تهیه بکند و شخص در ارتباط با بازار کشور ما خواهد بود...

فایل ویدیوئی مصاحبه